avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Eu am inchiriat o garsoniera cu contract de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Eu am inchiriat o garsoniera cu contract de inchiriere.A ...

Buna ziua.Eu am inchiriat o garsoniera cu contract de inchiriere.A avut loc revizia de gaze,iar proprietarul mi-a pus la plata aceasta suma invocand faptul ca eu locuiesc acolo,si tot eu trebuie sa platesc.
In contractul de inchiriere nu gasesc specificat acest lucru.Va rog sa imi spuneti va rog cine trebuie sa suporte mai exact aceasta cheltuiala.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 3 Mai 2022
Instalatia apartine proprietarului, nu plecati dvs. cu ea acasa...
Pe numele cui este factura?
Dumnealui trebuie sa plateasca aceasta suma.
Chitanta ia dat-o administratorul pe numele dumnealui.Oricum banii i-am dat pentru ca nu reuseam deloc sa ma inteleg asupra acestui aspect.Cu toate ca i-am spus si eu ca nu este obligatia mea de plata.
Nu va revine obligatia achitarii c/v cost verificare instalatie gaz decat in cazul in care v-ati asumat aceasta resposabilitate in contractul de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz, reparatie teava gaz defacta si instalare detector gaz/fum , pentru un imobil care este inchiriat ,dar fara contract de inchiriere? mihaela paula mihaela paula Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz(este o verificare facuta la 2 ani,sumele reprezentand contravaloarea serviciilor apar pe o factura viitoare ... (vezi toată discuția)
Revizie gaze aaalinaaa aaalinaaa Buna ziua, Am inchiriat un apartament (in care locuiesc) cu contract de inchiriere,in acest contract se specifica sa platesc utilitatile:consum ... (vezi toată discuția)
Revizie instalatie gaze in scara unui bloc daksan daksan Pe aceasta scara exista 2 instalatii de gaze. Pe cea initiala au ramas doar 4 consumatori al caror consum este platit de asociatia de proprietari. Pe cealalta ... (vezi toată discuția)