avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua!, Va rog sa-mi spuneti cine este ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua!, Va rog sa-mi spuneti cine este Reprezentatntul Bancii ...

Buna ziua!,
Va rog sa-mi spuneti cine este Reprezentatntul Bancii Populare Romane pentru zona Dobrogea (Cernavoda). Banca in faliment prin lichidator SC Real Reorganizare Administrare si Lichidare SRL. Am nevoie de o Declaratie pentru Radierea imobilului care a fost sub Ipoteca.
Va multumesc,
Carmen Despa
Discutati cu lichidatorul/administratorul judiciar ei tb sa va ajute..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment banca populara romana - decizii judecatoresti Ralucutza1307 Ralucutza1307 Buna ziua, Exista, printr-o minune, cineva care ar putea sa ne ajute cu textul unor hotarari judecatoresti referitoare la falimentul Bancii Populare Romane, ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri mirela_man mirela_man Daca am achizitionat pe firma , care acum este insolventa, un apartament care nu este platiti in totalitate la banca, il pot vinde in mod normal fara a- scoate ... (vezi toată discuția)