avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara ! Sunt in CCC pana in septembrie 2022. Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara ! Sunt in CCC pana in septembrie 2022. Am beneficiat ...

Bună seara !
Sunt in CCC pana in septembrie 2022.
Am beneficiat de indemnizație din 6 luni lucrate și ultimele 6 luni somaj după aceea am născut .
(Eram in șomaj când am aflat de sarcina )
Întrebarea mea este pot beneficia de șomaj ?
Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 4 Mai 2022
Veți beneficia de somaj, adică de perioada rămasă, dupa terminarea CCC.
Am terminat perioada de somaj înainte sa nasc.

Cornel Vasile a scris:

Veți beneficia de somaj, adică de perioada rămasă, dupa terminarea CCC.

În acest caz, nu cred ca mai puteți obține somaj....dar întrebați la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)