avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In urma unui proces de partaj mi a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In urma unui proces de partaj mi a fost atribuita ...

Buna ziua!
In urma unui proces de partaj mi a fost atribuita mie locuinta cumparata cu credit " prima casa".Sunt obligata sa platesc anumite despagubiri fostului sot..(aprox. 140000 ron) In cazul in care nu am bani sa l despagubesc, ma poate executa silit sa mi ia casa, chiar daca sunt cu ratele la zi?( sunt rate de plata pana in 2040) Sau ma executa pe salariu pentru suma datorata?Mentionez ca nu am alte bunuri, proprietati, etc....doar salariul.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2022
Aura Daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aura Daniela , utilizator 16:25, 4 Mai 2022
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca suma depaseste 10 mii de lei, da, executarea silita poate fi si imobiliara, riscati sa ramaneti fara casa. Bineinteles ca intai se indestuleaza banca.
intelegeti-va asupra platii sau daca nu va intelegeti, mai bine mai faceti un imprumut ( daca e posibil)
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita maximă de plată pe lună (sulta) Vladimir44 Vladimir44 Este foarte probabil ca eu să am de plătit o sultă fratelui meu în următoarea perioadă. Care este limita maximă de plată pe lună pentru o persoană ... (vezi toată discuția)
Plata sulta prin poprire venituri ContSters403290 ContSters403290 Buna! Am de platit o sulta.Am primit instiintarea de poprire pe salariu dar si somatie pt executarea silita a unui imobil.Se poate executa in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)