avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Stampila bonuri carburant
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Stampila bonuri carburant

Vă salut și vă deranjez cu o întrebare.
Cât de importantă este ștampila de pe spatele bonurilor de carburant? Doresc să fac niște copii xerox bonurilor (au prostul obicei de a se șterge complet după o perioadă) și nu știu dacă ar trebui să le scanez față-verso.

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 5 Mai 2022
Nu e nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificata carte identitate rowilson01 rowilson01 Buna seara, Am nevoie sa ofer in strainatate o copie a buletinului, mai exact \\"certified copy\\" si cu mentiunea sa nu fie \\"notarized copy\\". M-au ... (vezi toată discuția)
Factura de carburanti. SIMM SIMM Am o factura de carburanti care o inregistrez pe 3022, dupa ce imi aduc bonurile le pun pe consum 6022, nu? Dar daca unii dintre ei au pierdut bonurile ce pot ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul e-factura voicudamian voicudamian am inteles ca trebuie sa ma inregistrez obligatoriu in registrul e-factura.ro eu fiind PFA cu activitate de traducator. Vreau sa stiu daca inregistrarea mea se ... (vezi toată discuția)