avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut! 1. O persoana cetatean turc ( are CNP romanesc) ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut! 1. O persoana cetatean turc ( are CNP romanesc) si cu ...

Salut!
1. O persoana cetatean turc ( are CNP romanesc) si cu permis de sedere in Romania......a plecat pana in Turcia cu probleme personale...
2. cand a fost plecat i-a expirat permisul de sedere.....si au fost depuse la ORI documentele pentru reiinoinerea permisului de sedere
3.doar ca la intoarcerea in tara...cei de la ORI i-au dat un nou CNP..
dintr-o incurcatura
4 eu ce fac im situatia asta in Revisal?

Alte discuții în legătură

Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Expirarea buletinului de identitate cetatean strain nelicab nelicab Sunt casatorita de 8 ani cu un cetatean strain de origine iordaniana.Patru ani am locuit in Romania unde am fost(si suntem inca) la zi cu toate actele necesare ... (vezi toată discuția)