avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o ...

Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o abuzivă.De la cine recuperez onorariul executorului,de la el sau de la banca care la angajat sa ma execute?!Mentionez ca executorul nu mai raspunde la tel. dupa ce am depus contestatia la executare!Multumesc.
Cu placere. O zi buna.

Drujescu a scris:

Mulțumesc de răspuns ! O zi frumoasă vă doresc!

Buna ziua,
Odata ce a fost anulata executarea silita, aveti dreptul de a solicita, pe cale separata, intoarcerea executarii silite, asadar, restituirea sumelor de bani platite, cu titlu de onorariu de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)
Dispunere desfiintare poprire Gabigabi67 Gabigabi67 Buna ziua, Astazi am primit hotararea judecatoareasca in care\" se dispune desfiintarea popririi pana la suma concurenta de 40.000\" as dorii sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la salariati andreya1202 andreya1202 buna ziua, o sa spun foarte pe scurt speta, in ideea de a ma sfatui ce sa fac in continuare. Niste salariati au dat sociatatea unde lucreaza in executare ... (vezi toată discuția)