CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 ADYN79 
	    	Utilizator

ADYN79 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră!
Îmi puteți spune cum se poate face dovada acordului soției? Trebuie făcută rectificare la contractul de vânzare cumpărare unde apare doar soțul ca proprietar sau este suficienta o declarație din partea soției ca este de acord cu vânzarea apartamentului de către soțul ei? Multumesc
 raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 ADYN79 
	    	Utilizator

ADYN79 
	    	Utilizator	    

andreigeorgiana	                   

buna ziua!eu si sotul meu am decis sa cumparam un apartament prin programul prima casa!am gasit apartamentul...numai ca abia inainte cu putin timp de a incheia ... (vezi toată discuția)
	                    andreigeorgiana	                   

buna ziua!eu si sotul meu am decis sa cumparam un apartament prin programul prima casa!am gasit apartamentul...numai ca abia inainte cu putin timp de a incheia ... (vezi toată discuția)

Bubulizatorul	                   

Am cumparat un apartament in 2009 prin programul Prima Casa 2009. Pe actele de vanzare cumparare sunt trecut ca unic proprietar dat fiind faptul ca am fost ... (vezi toată discuția)
	                    Bubulizatorul	                   

Am cumparat un apartament in 2009 prin programul Prima Casa 2009. Pe actele de vanzare cumparare sunt trecut ca unic proprietar dat fiind faptul ca am fost ... (vezi toată discuția)

anniela	                   

Buna ziua.
Un imobil este achizitionat cu plata in rate in x ani, dupa o scurta perioada de timp, posesorul contractului se casatoreste si achita integral in ... (vezi toată discuția)
	                    anniela	                   

Buna ziua.
Un imobil este achizitionat cu plata in rate in x ani, dupa o scurta perioada de timp, posesorul contractului se casatoreste si achita integral in ... (vezi toată discuția)