ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

andreigeorgiana 
	    	Utilizator

andreigeorgiana 
	    	Utilizator	    

ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

andreigeorgiana 
	    	Utilizator

andreigeorgiana 
	    	Utilizator	    

Iael	                   

Daca la data cumpararii unui apartament , X era casatorita insa nu isi schimbase starea civila din buletin si prin urmare in act s-a specificat faptul ca X ... (vezi toată discuția)
	                    Iael	                   

Daca la data cumpararii unui apartament , X era casatorita insa nu isi schimbase starea civila din buletin si prin urmare in act s-a specificat faptul ca X ... (vezi toată discuția)

ADYN79	                   

Bună ziua, 
Se poate vinde un apartament dacă pe contractul de vânzare este trecut doar soțul deși el a fost dobândit în timpul căsătoriei? Trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    ADYN79	                   

Bună ziua, 
Se poate vinde un apartament dacă pe contractul de vânzare este trecut doar soțul deși el a fost dobândit în timpul căsătoriei? Trebuie ... (vezi toată discuția)

ricky25	                   

Sotia mea a cumparat un teren in anul 2008 cand eu eram plecat din tara i-ar uitandu-ne acuma pe contract apare doar sotia si acolo intr-un paragraf apare ca ... (vezi toată discuția)
	                    ricky25	                   

Sotia mea a cumparat un teren in anul 2008 cand eu eram plecat din tara i-ar uitandu-ne acuma pe contract apare doar sotia si acolo intr-un paragraf apare ca ... (vezi toată discuția)