avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ...

Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an
Buna ziua !
Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de vest a Constantei .
Dupa ce m-am impacat cu gandul ca trebuie sa scot autorizatie de constructie pentru o nenorocita de imprejmuire , am apelat la un arhitect pentru demararea procedurilor necesare , adica obtinerea certificatului de urbanism in prima instanta dupa care depunerea actelor pentru autorizatie cu proiect nenica , de parca imi construiesc centrala nucleara . N-am prea inteles yo ce treaba are urbanismul cu agricultura dar daca e musai , fie si asta ... bomboana pe coliva mi-au pus-o insa astia de la urbanism care au batut cu pumnu-n masa si mi-au zis-o da la obraz :
Ba fermecatule , ai nevoie da PUZ !
Nu va mai povestesc ce ranjet de satisfactie aveau pa fata ... hai ca i-am tras-o si lu asta !!!
Carevasazica pentru nenorocita de imprejmuire , din start , fara sa sap macar o gropita acolo si sa infig un spalier , trebuie sa renunt la vreo 15 000 da euroi ( asa mi-a comunicat arhitectul , asta ar fi suma pentru a face PUZ-ul la lotul meu in cazul in care ar fi posibil sa faci PUZ la 1500 m2 ... altfel , ar trebui sa fac puz la toata parcela de 12000 de m2 din care face parte si lotul meu ) ... cineva se intrece cu gluma , bag sama !!!

De aceea ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea intrebare :
Un teren exravilan arabil care are urmatoarele vecinatati ...
la Est - drum de acces de aprox. 8m latime urmat de teren extravilan arabil , pe toata lungimea drumului
la Nord si la Sud loturi de teren extravilan arabil
la Vest teren arabil extravilan cultivat in fiecare an cu grau , floarea soarelui ... etc.
... Acest teren al meu , inconjurat de teren extravilan arabil , are nevoie de PUZ sau este un abuz din partea celor de la primarie , serviciul de urbanism !!!???

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)
Obtinere puz ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,detin o suprefata de 6500mp teren in extravilanul comunei,terenul fiind langa ultima casa locuita,deci exact la iesirea din intravilan.daca vand ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)