avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Doresc și eu ce documente sunt necesare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Doresc și eu ce documente sunt necesare pentru a ...

Bună ziua! Doresc și eu ce documente sunt necesare pentru a putea racorda un teren la rețeaua de energie electrica în vederea de a folosi o pompa de apa pentru a putea uda gradina și solariile? (menționez că am stâlpii cu rețeaua de iluminat și cu rețeaua de 380v în fata terenului)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:40, 16 Mai 2022
selectati un SRL autorizat pentru racordari electrice din zona (de pe website-ul distribuitorului). apa din puțul de pe teren? va trebuie si acolo un acord OGA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Tragere curent in extravilan adrian-gabriel adrian-gabriel Buna ziua intentionez sa construiesc o magazie de lemn de 5m x 5m pe teren extravilan. magazia nu va avea fundatie ci va fi pe piloni...in fine...nu necesita ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)