avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În anul 2021,am avut 10 luni de concediu medical cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În anul 2021,am avut 10 luni de concediu medical cu cod 114 ...

În anul 2021,am avut 10 luni de concediu medical cu cod 114 și două luni lucrate. Am dreptul la concediu de odihnă pentru anul 2021? Cu mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 12:48, 10 Mai 2022
art. 145 din Codul Muncii
(6) Salariatul are dreptul la concediu de odihnă anual și în situația în care incapacitatea temporară de muncă se menține, în condițiile legii, pe întreaga perioadă a unui an calendaristic, angajatorul fiind obligat să acorde concediul de odihnă anual într-o perioadă de 18 luni începând cu anul următor celui în care acesta s-a aflat în concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna? gavadi gavadi Bună ziua! Sunt educatoare cu contract pe durată determinata de la 1 septembrie 2020 la 31 august 2021. În toată perioada am fost în concediu medical cu ... (vezi toată discuția)
Co dupa ccc ycetic ycetic Buna seara. Am revenit la serviciu dupa CCC de 2 ani, in luna septembrie. Pentru restul anului beneficiez de CO intreg sau proportional cu zilele lucrate? Am ... (vezi toată discuția)
Zile concediu proportional cu zile lucrate din an calendaristic Rudolf12 Rudolf12 Buna ziua, Va rog as dori la Art 146 din CM ca zilele de concediu se calculează proportional cu zilele lucrate intr-un an calendaristic. Am gasit o adnotare ... (vezi toată discuția)