avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, administratorul blocului unde locuieste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, administratorul blocului unde locuieste mama mea strange ...

Buna ziua,
administratorul blocului unde locuieste mama mea strange semnaturi pentru debransarea blocului de la reteaua de termoficare a RADET.
Intrebarea mea este: cat la suta dintre propietari trebuie sa fie de acord pentru a se putea face debransarea?
Nu toti propietarii sunt de acord cu aceasta decizie.
Imi puteti da si un numar de lege?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:00, 11 Mai 2022

ynocentta a scris:

Hotararea pentru deconectare de la sistemul centralizat alimentare utilitati se dispune prin vot in cadrul adunarii generale,nu este atributul administratorului de imobil

Nu se dispune prin vot in nici o adunare generala, nu exista o astfel de prevedere in legea 196/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nelocuit: cum fac sa nu mai platesc caldura la intretinere? zws zws Buna ziua! Am un apartament in care nu locuieste nimeni. Acest apartament este intr-un bloc care desi are repartitoare, acestea nu mai sunt folosite de ani ... (vezi toată discuția)
Raspunsul primit de la a.n.r.s.c referitor la debransariile ilegale si vreau sa stiu daca si primaria a primit acelasi raspuns? NCorina NCorina Am facut o petitie adresata Secretariatului General al Guvernului,care a fost redirectionata Autoritati Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ... (vezi toată discuția)
Rebransare si renuntare la contoare apa calda ewe ewe Buna ziua, In cadrul asociatiei avem un apartament care este debransat de la energia termica de prin 2000, cand cu o simpla cerere la societatea de ... (vezi toată discuția)