avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA

Buna seara,
Intrebarea mea este ce se intampla in momentul in care nu mai platesti impozitul de 16 % catre stat?Ce repercursiuni sunt avand in vedere pozitia unui PFA de exemplu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:53, 15 Ianuarie 2010
De evaziune fiscala ati auzit?
Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale
Pai daca nu platiti impozitul , in cazul in care sunteti PFA raspuneti pentru obligatiile fiscale cu averea personala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declari veniturile ca pfa, dar nu plătești taxele – ce riscuri există? utilizatornou999 utilizatornou999 Bună ziua, Aș dori să cer o opinie clară privind situația următoare: - Sunt PFA în România, dar încasez veniturile într-un cont bancar din ... (vezi toată discuția)
Facturi emise phasiphae phasiphae doresc sa stiu care este raspunderea unei firme care emite facturi unor clienti care isi declara o firma si un cod fiscal care nu exista pt a putea arunca ... (vezi toată discuția)
Repercursiunile unei plangeri penale asupra persoanelor juridice menna menna Buna seara Va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni pot fi in urma unei plangeri penale inaintata de Finante pt o firma care are datorii la stat? Pe cine ... (vezi toată discuția)