avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut un avocat in Pitesti pe o speta de acces la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut un avocat in Pitesti pe o speta de acces la informatii publice. ...

Caut un avocat in Pitesti pe o speta de acces la informatii publice. Concret, pentru ca am criticat pe contul public al primariei si al primarului de Pitesti am fost interzis pe acestea. In SUA Trump a fost obligat prin proces sa permita tuturor accesul la contul sau. [ link extern ]
Solutia instantelor din SUA nu prea are corespondent in practica judecatoreasca autohtona, noi avand un cu totul alt sistem de justitie.
De aceea va trebuie un avocat curajos si foarte bine pregatiti, dar si noroc de un judecator istet, cu gandire inovativa.....(greu de gasit in zolele noastre)
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 14:24, 19 Mai 2022
Buna ziua!

Pe aceasta platforma nu se fac recomandari.
Puteti cauta un avocat din lista publica a avocatilor inscrisi in Baroul Arges.
Libertatea cuvantului este dreptul dvs. fata de autoritatile statului, in sensul ca ele nu va pot interzice sa publicati pe canalele de comunicare care accepta mesajele dvs. Ea nu impune obligatii autoritatilor de stat sau tertilor de a va accepta si publica mesajele.

Cu alte cuvinte: puteti publica pe cont propriu si la ziarele sau websiteurile care in mod voluntar accepta sa publice mesajele dvs. Nu puteti sili un ziar sau website sa va publice mesajele.
Am mentionat ca in SUA canalele de comunicare ale persoanelor publice sunt considerate publice, si nu ai voie sa blochezi pe nimeni - cazul Trump care a blocat pe unii si apoi prin proces a fost obligat sa-i deblocheze. Am impresia ca la noi nu este in nici un fel legiferat acest lucru. si poate ar fi cazul. Nu stiu cum este tratata problema in UE, pentru ca e clar ca noi trebuie sa ne conformam legislatiei UE la capitolul libertati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera exprimare ma-erich ma-erich Buna Ziua, am gasit Art.30 din Constitutie, dar si Art. 10 din din Conventia europeana a drepturilor omului privind libertatea de expresie. Poate cineva sa ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)
Legea privind comertul electronic si spam-ul andrei2005 andrei2005 Buna seara, Conform legii 365/2002, modificata prin legea 121/2006 privind comertul electronic (prin email), art. 6 - comunicari comerciale - se considera ... (vezi toată discuția)