avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am cumparat o motocicleta din Austria si a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am cumparat o motocicleta din Austria si a fost adusa ...

Buna ziua,
Am cumparat o motocicleta din Austria si a fost adusa in auto(furgon) fara numarul de inmatriculare din Austria.La inmatriculare se cere acest numar.In lipsa lui care este procedura?Trebuie o declaratie pe propria raspundere(daca da trebuie facuta la notar?) ??
Din pacate nu exista alta procedura.
[ link extern ]
E o declaratie pe propria raspundere. ceva de genul asta: subsemnatul .. declar ca am adus auto cu seria de sasiu .. pe platforma .. prin vama .. O scrii tu, nu cred ca se cere notariala pe undeva pe la vreun serviciu de inmatriculari.
Presupun ca nu ai CMR, ca si ala merge in dosar in locul numerelor/declaratiei.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
Eduard Ciprian Slai,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala privind nr inmatriculare masina din ue miraj miraj am cumparat o masina sh cu nr rosii , proprietarul masini mia dat toate actele inafara de declaratia notariala in care sa specifice cum a fost adusa masina din ... (vezi toată discuția)
Nu mi pot inmatricula masina!ma puteti ajuta cu un sfat? tinatinatina tinatinatina Buna dimineata,am urmatoarea problema :am cumparat de la un cetatean din Timisoara un opel vectra ,cetatean care la randul lui a cumparat o din Austria si a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am achizitionat si eu de curand o masina de la un tip care a adus-o pe platforma din Austria mentionez ca masina nu are numere. Trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)