avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto in Romania - cetatean strain ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto in Romania - cetatean strain rezident in Romania ...

Inmatriculare auto in Romania - cetatean strain rezident in Romania

Buna ziua, As dori sa stiu daca un cetatean strain (UE) cu rezidenta in Romania, poate inmatricula propria masina, radiata din statul UE de provenienta. Este necesar sa aiba domiciliul in Romania (sa fie proprietar de locuinta sau sa fie luat in spatiu de catre proprietar) sau este suficient contractul de inchiriere si certificatul de rezidenta?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 13:15, 12 Mai 2022
Gasiti informatii la DRPCIV: [ link extern ] /
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de circulatie in austria cu masina inmatriculata in romania kelios kelios Buna ziua, In primul rand tin sa mentionez ca sunt nou,ft nou pe site-ul dvoastra,si sper ca totul sa decurga bine si sa nu dau gres cu ceva!? As dori o ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)
Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia masinilor din bulgaria! LUCk33ro LUCk33ro Cata minte le trebuie organelor sa cloceasca asemenea lege? \"Ca sa-si inscrie masina in tara vecina, soferul roman trebuie sa aranjeze cu un bulgar care ... (vezi toată discuția)