avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. În ianuarie am scris angajatorului meu ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. În ianuarie am scris angajatorului meu ca nu corespund ...

Bună ziua. În ianuarie am scris angajatorului meu ca nu corespund funcție de șef serviciu și sa-mi acorde un post de economist/ statistician liber în statul de funcții. Ulterior ei m-au internat la Socola pe motiv de tulburări de adaptare și depresie severa. În martie revin la serviciu si-mi dau de munca postul de statistician inferior pregătirii. În aprilie le aduc la cunostinta ca am certificat psihologic de apt șef serviciu și tot ma lasă în post inferior. În mai din in nou le scriu și spun ca vreau sa ma retrag din funcție de conducere în funcție de execuție. Și sa-mi acorde un post conform pregatirii de economist IA. Ca ulterior sa plec prin transfer la alt spital. Și ca nu pot să accept un post inferior pregătirii.
Menționez ca ei mi-au dat un post de studii medii ceea ce nu pot accepta întrucât lucrez cu personalul care a fost în subordinea mea si-mi fac zile fripte . Am anunțat verbal managerul și mi-a spus ca nu-mi face nimeni nimic. Va rog ajutati-ma cum sa procedez legal ca să nu mai fac munca inferioara pregătirii. Menționez ca nu am primit nici o decizie. și nici un act adițional. Și sunt tare speriată cum sa procedez? Va mulțumesc din tot sufletul pentru răspuns clar.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
flori2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 12 Mai 2022
Schimbarea funcției are la baza vreun act aditional ?
Nu am primit nici un act adițional.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar în instanță va puteți găsi dreptatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca ??? michelina1971 michelina1971 Sunt asistent medical si lucrez in serviciul de statistica si informatica medicala al unui spital. In biroul de statistica, mai sunt si doua statisticiene. De ... (vezi toată discuția)
! restructurarea postului si alternativa unui loc de munca inferior in companie georgiana v georgiana v Buna seara! Lucrez intr-un hypermarket din bucuresti in functia de recetioner. De curand am aflat ca mi se restructureaza postul si va ramane doar colega mea ... (vezi toată discuția)
Mai jos de director economic crrissti crrissti - In sectorul economic al unuiSRL, care sunt functiile inferior ierarhic DIRECTORULUI ECONOMIC ??? (actualitat 2010) - Exista reglementari in acest sens ? ... (vezi toată discuția)