avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani firma! buna ziua ! acum un an am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani firma! buna ziua ! acum un an am imprumutat firma sotiei prin virament ...

buna ziua ! acum un an am imprumutat firma sotiei prin virament bancar in care scria ca imprumut firma sa cumpere niste utilaje pt o spalatorie auto , firma era pe numele sotiei un II dar ma ocupam eu de ea.Dupa ce ne-am separat pe cale amiabila la notar si nu a avut nici o pretentie , la o luna dupa terminarea actelor a venit la mine ca utilajele ii apartin si le vrea inapoi ca sunt ale ei , pe firma ei. Ea detine un II cu numele de familie al meu dar la notar a vrut sa revina la numele ei anterior. problema e daca pot cumva sa imi recuperez banii imprumutati firmei
Cel mai recent răspuns: Alexmeiro , utilizator 09:27, 13 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut persoane fizice elamarin elamarin Buna ziua, Am fost imprumutata de partenerul pe care il am de 18 ani cu o suma consistenta de bani pentru a achizitiona o garsoniera pe numele meu. Nu am ... (vezi toată discuția)
Doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani ... braun braun doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani prin transfer bancar. este bine sa ii fac donatie la notar sau un contract de imprumut? ce ... (vezi toată discuția)
Partaj firma la divort MarietaTM MarietaTM Divort fara copii. Sotul asociat unic la firma proprie infiintata in timpul casatoriei. Care sunt drepturile de care beneficiaza sotia din firma sotului si pe ... (vezi toată discuția)