avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Drept de autor traducere Biblie. Buna ziua, as dori sa ...
Discuție deschisă în Traduceri

Drept de autor traducere Biblie. Buna ziua, as dori sa folosesc ...

Drept de autor traducere Biblie.
Buna ziua, as dori sa folosesc o traducere a Bibliei in limba romana, Exista vreo varianta care este in domeniul public? Am incercat la fiecare traducere in parte, dar nu am gasit aceste informatii.
Va multumesc frumos pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor biblia? rilley rilley Buna seara, Ma numesc Vlad, si as vrea sa fac o aplicatie care are legatura cu Biblia, Doresc sa stiu daca am nevoie de aprobare si drepturi de autor ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar AndreiAnghel AndreiAnghel As dori sa ma lamureasca cineva daca: In materie civila ajutorul public judiciar (reglementat de OUG 51/2008), se poate acorda INCLUSIV pentru PENTRU PLATA ... (vezi toată discuția)