avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca diploma ...

Buna ziua, Va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca diploma de Bacalaureat profil Electrotehnica are recunoastere pentru a lucra ca Tehnician pentru instalatii eelctrice Industriale la noi in tara si in strainatate si la ce nivel e recunoscuta?
Multumesc pentru primire in Comunitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 17 Mai 2022
În tara poate fi angajat ca și tehnician instalații electrice..în afara nu avem de unde sa știm.

Unde ar vrea sa fie angajat în afara?
Multumesc Domnul Cornel, in Irlanda unde i-mi spun sa reactionez in idea de a gasi unde sa traduc Diploma in limba engleza si sa aibe un nivel (e incorect ca nu tin cont de experienta doar la practica dar nu si pentru plata), cautand la irlandezi online unde sa gasesc oficial o institutie dar nu gasesc pentru particulari sau asa ceva decat, pentru contractori. Adica ar fi cateva formulare pe care sa le completez demonstrand si experienta si cateva certificari pe care le am si obtin un nivel mai avantajos pentru plata altfel, i-mi platesc salariu doar tinand cont de nivelul de diploma care nu stiu ce nivel are doarece scrie prifilul, nu e doar Bacalaureat si stiu ca profilul conteaza amintindu-mi ca Inginerul profesor de la Politehnica, care mi-a analiazat proiectul la final cu examen de practica a spus, ca avand profilul Electrotehnica (si ca pot sa continui Facultatea pe acelasi profil fiind mai clar pentru examenul de intrare ceea ce am facut dar mai tarziu), e deosebita de o alta doar ca Bacalaureat si se incadreaza, cu subiect de Tehnician dar, cum nu scrie Tehnician ci Electrotehnica, nu stiu ce nivel are cerandu-mi sa aflu in Tara la noi.
Va puteti adresa, pentru nivel, Ministerului Educatiei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca diploma ... mihaitainfoidevita mihaitainfoidevita Buna ziua, Va rog daca nu incomodez sa-mi spuneti daca diploma de Bacalaureat profil Electrotehnica are recunoastere pentru a lucra ca Tehnician pentru ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea de stiinte juridice si administrative ... sacuiuelena sacuiuelena Am terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative de 3 ani si as vrea sa stiu daca pot preda vreo materie la gimnaziu si daca e obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)