avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua. Am un băiat în clasa I, de aproape un an ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua. Am un băiat în clasa I, de aproape un an ma confrunt ...

Bună ziua.
Am un băiat în clasa 1,de aproape un an ma confrunt cu o astfel de situație, este obraznic la școală, cum spun alți părinți, doamna învățătoare de câte ori am vorbit cu ea îmi spune ca în timpul orelor este cuminte, nu deranjează, cooperează, doar ca în timpul pauzelor întra mereu în conflicte cu ceilalți băieți din clasa,vreau sa menționez ca nu e singurul care creează conflictele, de multe ori este provocat, și le răspunde. De ceva timp am 2 mămici care țin morțiș sa fie eliminat din clasa, ceea ce ma doare și pe mine ca părinte cât și pe copil sa fie mutat din clasa. Pentru ca eu știu ca nu este cel mai obraznic, asta fiind confirmat și de cadrele didactice. Respectivele mămici deja au făcut demersul pentru aceasta sesizare de a fi mutat copilul(sunt 11 semnături strânse din 21). Se va ajunge la asa ceva? Eu știu ca este o lege prin care copilul pana în clasa 4 nu are cum sa fie mutat în alta clasa, decât cu acordul părinților. Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bataia la scoala marianacornaciu marianacornaciu Cine e raspunzator pentru faptul ca un elev este batut zilnic de catre alti elevi din clasa? Pot fi trasi la raspundere parintii avand in vedere ca sunt copii ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Discriminare copil adhd pamelapamela pamelapamela BUna ziua!Sunt mama unui copil care are ADHD ,inscris la o scoala normala in clasa intai,facem tratament de aproape 2ani(suntem luati in evidenta unui medic ... (vezi toată discuția)