avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt casatorit de 3 ani si am o fetita de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt casatorit de 3 ani si am o fetita de 2 ani si ...

Buna ziua. Sunt casatorit de 3 ani si am o fetita de 2 ani si 6 luni. Am un apartament cumparat de mine inainte de casatorie. Puteti sa imi spuneti daca sotia sau copilul au dreptul la o parte din el, in caz de divort?
Cel mai recent răspuns: adriano12 , utilizator 09:26, 18 Mai 2022
Buna ziua, nu au dreptul. Doar copilul va avea drept de mostenire daca nu instrainati apartamentul in timpul vietii dvs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu probleme alexa75 alexa75 Sunt casatorita de 1 an si am urmatoarea problema: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita din prima casatorie. Cand ne-am casatorit aveam un ... (vezi toată discuția)
Drept la apartament IKALIKA IKALIKA Tatal meu a avut un apartament cumparat de el. A cunoscut o femeie si a vandut apartamentul. Impreuna cu aceasta au cumparat un alt apartament . Pe contractul ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna varianta? Adina Rostotchi Adina Rostotchi Buna ziua. As dori sa stiu parerea dumneavoastra in legatura cu urmatorul aspect. Sunt casatorita de 3 ani si avem un copil de un an. Inainte de casatorie ... (vezi toată discuția)