avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Pentru o societate care vinde alcool online, este ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Pentru o societate care vinde alcool online, este necesara obtinerea ...

Pentru o societate care vinde alcool online, este necesara obtinerea atestatului pentru distributie si comercializare en-gros a bauturilor? Vanzarea online se realizeaza catre orice persoana fizica sau juridica de pe teritoriul tarii. Mentionez ca societatea detine autorizatie de "Destinatar inregistrat".
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:28, 12 Iunie 2022
Vânzarea online este guvernată de cod CAEN 4791 Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Deci, nu este comercializare en-gros și nu trebuie atestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitare marfa la sediu social cod caen: 4634, 4791 inextricabil inextricabil Buna ziua, Voi infiinta un SRL cu urmatoarele coduri caen: 4634 Comert cu ridicata al bauturilor, 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/caen necesare pentru comercializarea vinului Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Detin o firma care se ocupa cu comertul electronic. Doresc sa pornesc un proiect aditional si anume un site prin care sa comercializez ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)