avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NICI DUPA 6 LUNI NU ESTE COMUNICAT HOARAREA LUATE CARE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NICI DUPA 6 LUNI NU ESTE COMUNICAT HOARAREA LUATE CARE PE SCURT ...

NICI DUPA 6 LUNI NU ESTE COMUNICAT HOARAREA LUATE CARE PE SCURT DEJA ESTE MOTIVATE SI DEPUSE LA INFO DOSAR,SE POT FACE CEVA LA TRIBUNALUL HARGHITA ESTE ACEST CAZ??? ,MULTUMESC DEJA INAINTE RASPUNSUL !!!
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 10:29, 19 Mai 2022
Bună ziua,
Puteți face o cerere de urgentare a redactării hotărârii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare,.,o hotarare in numele legii este luate asa fel pe ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Intrebare,.,O hotarare in numele legii este luate asa fel pe scurt scris la info dosar..din 18/11/2021 !!!/.Dar din 18/11/2021 nu este motivate asa fel ca- sa ... (vezi toată discuția)
Ce procedura trebuie urmata pentru a obtine hotararea pronuntata? gerox gerox Am astepata mai mult de 3luni sa \"coboare\" la arhiva încheierea de sedinta ( cu verdictul) a unui proces la care am asistat ( apelant) si pentru care ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)