avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi sa facut o poprire din contul bancar pentru o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi sa facut o poprire din contul bancar pentru o declaratie unica ...

Mi s-a facut o poprire din contul bancar pentru o declaratie unica facuta de nu stiu cine, de pe o adresa de mail pe care nu o cunosc, la biroul executare silita mi sa spus ca este 1leu impozit si 1330lei contributia la sanatate, nu stiu cum sa procedez, da ar putea cimeva sa ma indrume as fi recunoscator! Le-am spus ca nu am facut in viata mea declaratia unica findca am fost angajat in acea perioada, si au zis ca nu stiu ca nu au mai auzit astfel de cazuri si ca nu au de unde sa stie daca am facut sau nu eu acea declaratie!
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Faceți contestație la executare dacă v-au pus poprire pe conturile bancare.
Trebuie făcute în termen de 15 zile de când ati luat la cunoștință de primul act de poprire.
Pana la urma mi-am adus aminte ca am fost bagat intr-un if in care am prestat servicii de transport persoane (taxi) iar proprietarul if-ului a spus ca ma baga ca sa nu fie necesar sa imi faca carte de munca sa imi vina decontul prea mult, nu mai stiu precis cat am lucrat dar eu cred ca vre-o 3 4 luni apoi am plecat si nu i-am zis nimic de if ca nu stiam cum sta treaba cu scosul din if dar m-a cautat el dupa cateva luni sa ma scoata, si probabil ma declarat el cubcei 1 sau 2% ca nici nu m-ai stiu exact cu cat ma bagase, daca este asa cum cred eu mai exista vre-o solutie sa pot sa imi iau banii inapoi? Ca de plata oricum nu scap ca deja mi-a golit ce aveam pe conturi si mai am de plata vre-o 1000 lei, iar de la banca m-au sunat si mi-au spus ca sa platesc cat de repede ca altfel imi desfac unul din depozitele bancare care le am.

Banii nu prea sunt de accord sa ii platesc deoarece el a spus ca va plati el cei 1 sau 2% ca eu sa ii platesc lui doar chiria pe masina.
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2022
Manuela Rășină, administrator
Unde pot face aceasta contestatie?

Avocat Trifan Bianca Elena a scris:

Bună seara,

Faceți contestație la executare dacă v-au pus poprire pe conturile bancare.
Trebuie făcute în termen de 15 zile de când ati luat la cunoștință de primul act de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit ioanvasiliu ioanvasiliu anul trecut am dat marfa la o soc. com. si mi-a dat b.o. inainte de data scadenta biletului m-a sunat debitorul si m-a rugat sa nu bag b.o. in banca ca imi da ... (vezi toată discuția)
Falimentul societatilor Elis91 Elis91 buna seara! am o poveste destul de lunga dar am sa fac un mic rezumat...sunt administrator intr-o firma din 2012 dar doar in acte...fostul sot, tatal fetitei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dorina2 Dorina2 Buna am luat credit de la ocean credit ifn si nu am mai reusit sa achit bani ...si vreau sa stiu poate sa imi i-a indemnizatia eu in 4 aprilie am depus dosaru ... (vezi toată discuția)