avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata despagubire FGA, Am si eu o nelamurire cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata despagubire FGA, Am si eu o nelamurire cu privire la plata ...


Pata despagubire FGA,

Am si eu o nelamurire cu privire la plata despagubirii, in urma unui accident rutier.

Soferul vinovat a fost asigurat la o societatea care a falimentat (Carpatica) si debitor, in cazul de fata, ramane Fondul de Garantare a Asiguratilor.
Am trimis pe email o solicitare catre acestia (FGA), in vederea deschiderii dosarului de dauna, prin luna Octombrie 2021, am primit nr. de inregistrare pe la sfarsitul lunii Decembrie 2021, le-am trimis toata documentatia, respectiv anexa 10, dar pana acum, nu am primit compensatia financiara.
Tin sa mentionez ca, aveau cunostita de speta in cauza, in urma unui proces in instanta.

Intrebarea:
Care este perioada maxima de timp legala, in care ei trebuie sa faca plata catre creditor?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar dauna fga ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna ziua, Am un dosar de dauna depus in luna octombrie 2016 la FGA . Dosarul a fost trimis la FGA deoarece Carpatica Asig era deja in demersurile procedurii ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Notificare fondul de garantare a asiguratilor (fga) - procura cerere plata s.dan s.dan Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie in privinta unei notificari pe care am primit-o de la Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA). In urma cu ... (vezi toată discuția)