avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sectorul 4 din Bucuresti doreste sa ma amendeze.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sectorul 4 din Bucuresti doreste sa ma amendeze.

Buna ziua,
Sectorul 4 din Bucuresti doreste sa ma amendeze pentru ca nu am declarat in termen de 30 de zile instrainarea unui autovehicul conf. art 471 din legea 227/2015. Dar articolul vorbeste despre declararea și datorarea impozitului pe mijloacele de transport si nu stabileste nicio obligatie pentru instrainarea unui auto, sau cel putin asa inteleg eu.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata impozit mijlocului de transport conform legii 227/2015 dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu [i]]Articolul 471 din Legea 227/2015 prevede ART. 471 - Declararea şi datorarea impozitului pe mijloacele de transport (1) Impozitul pe mijlocul de ... (vezi toată discuția)
Impozit auto pentru masina casata enco enco Buna ziua. Am o masina veche pe care intentionez s-o casez. Sunt obligata sa achit impozitul auto pe toata perioada ramasa pana la sfarsitul anului ? Conform ... (vezi toată discuția)
Impozitul pentru autoturisme. Joevsorin Joevsorin Daca azi,30 ianuarie,cumpăr un autoturism cu impozitul platit pe tot anul,dar aparține de sector 4,iar eu fiind din alt sector,mai plătesc impozitul atunci ... (vezi toată discuția)