avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzarea obiectelor de colectie.
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzarea obiectelor de colectie.

Buna ziua, ma ocup cu colectionarea tricourilor de fotbal, cumpar de pe internet, le si vand pe internet.
Recent m-am apucat de vandut si pe ebay, de unde doar cumparam inainte. Vreau sa va intreb daca ar trebui sa platesc ceva taxe, pe ebay din ce am vazut imi trage automat VAT 19 % la tranzactie. Orice informatie e bine venita, multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:03, 22 Mai 2022
ceea ce aveti de plata e specificat in declaratia din link [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa vand o copie dupa un tablou celebru ? nelucristian nelucristian As dori sa scot la imprimanta pe hartie o poza a unui tablou celebru, sa o inramez si sa vand tabloul pe ebay. Este legal ? Daca nu atunci ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Vanzare telefoane pe ebay...pot fi acuzat de evaziune? flo1990b flo1990b Sunt persoana fizica si vand telefoane mobile second hand pe eBay in medie de aproximativ 3000 de euro lunar,pana acum nu am avut nicio problema pe eBay,stiu ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva din spatiul intra-comunitar - laptop savc0102 savc0102 Doresc sa achizitionez un laptop (are anumite caracteristici pe care nu le-am putut gasi la vanzatori din Romania) din Germania pe care sa il folosesc in ... (vezi toată discuția)