avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverințe originale pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverințe originale pensionare

Adeverințele originale pentru pensionare au fost reținute la depunerea dosarului de pensie,deși decizia de pensionare nu s-a primit(nu s-au îndeplinit criteriile pt.pensionare).Cum pot recupera adverintele originale?Casa de Pensii spune ca se pastreaza la ei in arhiva pina la data pensionarii(in 2026).Este corect sa procedeze asa?Va multumesc anticipat tuturor care ma puteti ajuta!
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
ghici_2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: ghici_2013 , utilizator 15:03, 20 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general, asa se procedeaza raman pana la data pensionarii ... dvs ar trebui sa retineti numarul de dosar si cand indepliniti conditiile sa faceti mentiune la el.
Persoana in cauza a primit doar o înștiințare precum ca nu are drept de pensionare.Este suficientă această înștiințare,ca sa dovedească ca a depus ad. originale? Multumesc frumos pt raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, trebuia emisa o decizie de respingere ...
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta grupa de munca brutus01 brutus01 buna ziua am depus dosarul de pensionare si am o problema cu adverinta de grupa.societatea detinatoare a arhivei mi-a eliberat trei adeverinte ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anexa12 hg257/2011 mitchel1966 mitchel1966 Bună ziua, Am depus dosarul de pensionare pentru limita de vârstă, in luna Februarie, a venit decizia, apoi pensia în luna Aprilie, iar pe data de 5 Mai ... (vezi toată discuția)
De unde se poate solicita adeverinta cu grupa de munca? amerie_30 amerie_30 Buna seara Va rog,daca se poate sa imi oferiti un raspuns la intrebarile de mai jos: Tatal meu este in prag de pensionare ,nu se poate pensiona pentru ca nu ... (vezi toată discuția)