avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legalitate punct de lucru societate comercială în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legalitate punct de lucru societate comercială în bloc

Un apartament de la etajul 4 dintr-un bloc a fost închiriat unei persoane fizice. Chiriasul a transformat spatiul respectivului apartament in loc de desfăsurare a activității profesionale pentru 8 persoane (cu acordul proprietarului). Nu are acordul vecinilor si nici a asociatiei de proprietari din respectivului bloc. Nu știm dacă cele 8 persoane functioneaza in cadrul unei firme sau in mod independent. Este legal acest lucru?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil vitaminica vitaminica Buna ziua Detin un apartament la parter de bloc si l-am transformat in acte in spatiu comercial (mai exact in cartea funciara ... acolo unde inainte figura ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic in bloc de locuinte mancipri mancipri Un cabinet psihologic functioneaza la demisolul locuit al unui bloc ( cu sau fara aprobari !? ). Recent psihologul vinde locatia de la demisol si cumpara un ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)