avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Bună ziua sau bună seară, depinde când vedeți ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Bună ziua sau bună seară, depinde când vedeți acest mesaj! ...

Bună ziua sau bună seară, depinde când vedeți acest mesaj!
Știu că s-a mai pus în temă acest subiect, însă aș dori să fiu totuși sigură de acest lucru. Sunt tare pasionată de tot ceea ce ține de domeniul juridic și mi-ar plăcea să aplic la Facultatea de Drept și mai departe vreau să continui făcând cei 2 ani după examenul pentru notari.
Țin să menționez și scopul acestei întrebări, am un tatuaj puțin mai sus de încheietură. Credeți că va reprezenta un impediment?
Cel mai recent răspuns: Maria Andreea Mocanu , utilizator 12:33, 21 Mai 2022
Bună ziua,

Nu există o asemenea restricție. Succes!


Manuela Rășină a scris:

Bună ziua,

Nu există o asemenea restricție. Succes!

Mulțumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatuaje in avocatura sau in orice functie juridica feel4rap feel4rap Buna ziua, vreau sa dau la drept, chiar imi place si as vrea sa continui cu o finalitate in a deveni avocat sau procuror/judecator etc. Eu am tot bratul drept ... (vezi toată discuția)
La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul? Lilylore Lilylore As vrea sa fac facultatea de drept dar sunt un pic dezorientata nu stiu ce trebuie sa invat cu exactitate :\">Ajutati-ma cu sfaturi !!!!!!! (vezi toată discuția)
Comisia medicala--problema tatuaje only only Buna ziua tuturor ! Am si eu o nelamurire in legatura cu examinarea medicala .Problema ar fi ca am mai multe tatuaje ( eh ! studentia :) ) si nu stiu daca o sa ... (vezi toată discuția)