avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Un student la ID la o facultate publică ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Un student la ID la o facultate publică din România ...

Buna ziua. Un student la ID la o facultate publică din România poate inregistra audio suporturile de curs postate de profesori pe Teams si apoi le poate distribui in grupul de watsap al studenților acelui an? Grupul este privat, funcționând ca un grup la studenților,, nu al facultății. Se consideră aceasta o încălcare a drepturilor de autor ale profesorilor? Daca da, este necesar acordul lor prealabil pentru aceste înregistrări audio? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Note obtinute in facultate AliAndrei AliAndrei Buna ziua. Am studiat la facultatea de drept unde am sustinut un examen , iar profesorul materiei respective ne-a zis ca putem lasa mail ul pentru ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare in legatura cu ce s-ar putea face din punct de ... ccrriissttiinnaa ccrriissttiinnaa Am o intrebare in legatura cu ce s-ar putea face din punct de vedere juridic in urmatoarea situatie:Am sustinut un examen in cadrul universitatii unde sunt ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)