avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, sotia urmeaza sa nasca la un ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, sotia urmeaza sa nasca la un spital-maternitate de stat ...

Buna ziua,sotia urmeaza sa nasca ,la un spital,maternitate, de stat,din Romania,spital in care a fost internata,timp de cateva zile,ocazie cu care am constatat ca nu exista oficial ore de vizita la acel spital.Disparitia orelor de vizita ,banui ca a avut loc din cauza covidului+starea de alerta.Problema este ca ,nasterea ,oricum ar decurge,bine sau rau,este un eveniment la care,viitoarea mamica,are nevoie sa vada si sa-i fie aproape ,persoanele dragi.....Faptul ca ,in conditiile in care,starea de alerta cu consecintele ei,a incetat,sunt putine cazuri de covid,in momentul de fata,si se pot lua niste masuri,ca in orice alt spital(botosei,halate,manusi,etc,pentru vizitatori),mi se pare o tiranie fara margini,interzicera vizitelor si ,intreb,care este cadrul legal,pentru aceasta aberatie??Da,este un efort pentru spital,sa permita vizitatori,dar totusi,trebuie facut,pentru ca altfel,viitoare mamica ,este ca la puscarie,si acest fapt,poate contribui la o stare foarte porasta de spirit sau depresie....Intrebarea este,cum poate un spital de stat sa faca asa ceva ,mai ales ca pandemia s-a terminat oficial,mai ales ca acest gen de interdictie,anume interdictia totala a vizitelor,aduce a lipsa de constitutionalitate...?
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
tecson11, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 08:18, 25 Mai 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schimbati maternitatea, eventual cu una privata, in probleme de constitutionalitate va asteapta un proces lung. Si nu stiu daca, neaparat, in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate masuri impotriva coronavirus eduard27 eduard27 Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor - pandemie coronavirus AdelaVas88 AdelaVas88 Se poate suspenda programul de vizitare a minorului de către tata in situația actuală de pandemie, in condițiile in care acesta lucrează si ia contact ... (vezi toată discuția)
Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)