avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diploma calificare fără curs, doar testare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diploma calificare fără curs, doar testare

Bună seara! Unchiul meu dorește sa dea o testare pentru o diploma de calificare (are doar 8 clase) , dar fără curs. Firma respectiva l-a asigurat ca totul este legal si ca diploma este acreditata ANC. Urmează sa achite o taxa de 1300 de lei si apoi sa dea testarea ca lăcătuș mecanic. El practica aceasta meserie de ceva timp, dar pentru a fi angajat ca si calificat, are nevoie de o diploma care sa ateste acest lucru. Va rog sa ma ajutați cu informații. Este legala aceasta testare? Exista posibilitatea ca peste ceva timp ca aceste diplome sa-si piardă acreditarea? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
Sârghi Laura, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:19, 24 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este legală dacă firma are autorizație de funcționare eliberată de ANC. Altfel dă banii degeaba.
Căutați firma aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma necesara post micropigmentare AndraBB AndraBB Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez, as dori sa urmez un curs de micropigmentare a sprancenelor si voiam sa stiu, pentru a infiinta un pfa sau pt a lucra ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)