avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... As dori un sfat: in cazul unui credit ipotecar, a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

As dori un sfat: in cazul unui credit ipotecar, a carui rata ...

As dori un sfat: in cazul unui credit ipotecar, a carui rata se calculeaza functie de ROBOR la 6 luni, este mai bine sa fac trecerea la calculul ratei functie de IRCC + marja bancii sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:07, 24 Mai 2022
La momentul acesta pare să fie mai bine cu IRCC, dar o să crească și acest indicator în viitor. Adevărul e că nimeni nu are cum să vă dea un sfat bun. Incertitudinile sunt cam multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipseste tipul ratei lunare in contractul de credit chele cezar chele cezar Stima! In textul contractului de credit ipotecar,banca nu a inserat nici o clauza referitoare la tipul ratei lunare platibile(fixa sau descrescatoare). Lipsa ... (vezi toată discuția)
Schimbare robor cu ircc, prima casa Andrei.Carciag Andrei.Carciag Buna ziua, In acest moment detin un credit prima casa, contractat in 2017, pentru care rata calculata face referire la indicele ROBOR. Ma intereseaza sa ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)