avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, tatal meu a fost in șomaj timp de 2 luni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, tatal meu a fost in șomaj timp de 2 luni acum o sapt ...

Buna ziua, tatal meu a fost in șomaj timp de 2 luni, iar acum o saptămână a decedat.
Trebuia sa primească bani de pe șomaj.
Si mamei i-au spus cei de la somaj ca nu ii mai da niciun ban, ca nu are împuternicire, dar tatal a murit prin accident vascular. De unde stiam noi că va muri?
Rog un raspuns. Cum putem recupera bani? Cum trebuie sa procedam?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

Mostenire elena_1234 elena_1234 Buna ziua, Am urmatoarea problema: Bunicul mamei mele a murit acum mai bine de 20 de ani. La momentul respectiv apartamentul s-a impartit jumatate intre ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap sophyca sophyca Buna ziua Am pe tatal meu care are un II de care inca se ocupa cineva imputernicit, normal ca nu mai merge ca atunci cand era el, problema este ca acum in ... (vezi toată discuția)
Neplata unui credit de nevoi personale scurpin77 scurpin77 Soacra a luat un credit de nevoi personale (fara sa stie sotul ei) acum 10 ani si a platit ratele luna de luna pana când a facut accident vascular si a murit. ... (vezi toată discuția)