avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sens unic si drum interzis cu exceptia riveranilor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sens unic si drum interzis cu exceptia riveranilor

Buna ziua!
Am urmatoarea problema: zilele trecute am intrat pe o straduta care in unul dintre capete( cel de pe care am intrat eu) era indicator de sens unic, iar in celalalt capat era indicator interzis cu exceptia riveranilor. Eu ajunsesem pe la jumatatea stradutei, moment in care a intrat un domn cu masina (din capatul cu semn interzis cu exceptia riveranilor) care sustinea ca este riveran si mi-a spus ca eu ar trebui sa dau cu spatele, pentru ca el are prioritate pentru ca este riveran. Nu stiu daca domnul are dreptate sau nu si daca a da cu spatele in aceasta situatie este o solutie buna. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Marius.111 , utilizator 11:04, 25 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Altadata sa-l trimiteti la plimbare, iar dvs. sa mai studiati codul rutier si regulamentul sau de aplicare. Nu strica, dimpotriva.
Nu exista prioritate de riveran (doar tupeu de neam prost).
[ link extern ]
[ link extern ]
Mulțumesc frumos!

latka a scris:

Altadata sa-l trimiteti la plimbare, iar dvs. sa mai studiati codul rutier si regulamentul sau de aplicare. Nu strica, dimpotriva.
Nu exista prioritate de riveran (doar tupeu de neam prost).
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe sens interzis cu exceptia riveranilor ludo ludo Bunadespr ziua, Va rog daca aveti ceva sugestii/pareri despre ce poate intampla in continuare: am circulat pe o strada cu sens interzis cu exceptia ... (vezi toată discuția)
Acces interzis cu excepția riveranilor monik1 monik1 Bună ziua, Azi dimineață a apărut pe strada unde lucrez (la o școală) semnul cu acces interzis cu excepția riveranilor. Fiindcă a fost montat abia ... (vezi toată discuția)