Buna ziua!
Am urmatoarea problema: zilele trecute am intrat pe o straduta care in unul dintre capete( cel de pe care am intrat eu) era indicator de sens unic, iar in celalalt capat era indicator interzis cu exceptia riveranilor. Eu ajunsesem pe la jumatatea stradutei, moment in care a intrat un domn cu masina (din capatul cu semn interzis cu exceptia riveranilor) care sustinea ca este riveran si mi-a spus ca eu ar trebui sa dau cu spatele, pentru ca el are prioritate pentru ca este riveran. Nu stiu daca domnul are dreptate sau nu si daca a da cu spatele in aceasta situatie este o solutie buna. Ce ma sfatuiti?
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Altadata sa-l trimiteti la plimbare, iar dvs. sa mai studiati codul rutier si regulamentul sau de aplicare. Nu strica, dimpotriva.
Nu exista prioritate de riveran (doar tupeu de neam prost). [ link extern ] [ link extern ]
Altadata sa-l trimiteti la plimbare, iar dvs. sa mai studiati codul rutier si regulamentul sau de aplicare. Nu strica, dimpotriva.
Nu exista prioritate de riveran (doar tupeu de neam prost). [ link extern ] [ link extern ]