avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot ...

Buna ziua, sunt divortata de 7 ani, am impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale garantat cu veniturile mele si ipoteca pe un imobil, proprietatea lui. Mai sunt 25000 EUR de plata, cu o scadenta peste 10 ani. El plateste rata ce e pe numele meu, dar cum pot face sa nu mai apara numele meu pe acest credit? Sunt blocata, nu pot face niciun imprumut si daca el nu va mai plati, imi va ramane mie aceasta sarcina. Creditul a fost folosit atunci pentru nevoile personale de modernizare. Nu exista justificare caci nu se cerea. Nu am cum sa dovedesc, dar exista o solutie sa nu mai figurez eu cu acest credit? Nu vrea sa achite intreaga suma si ma tine blocata cu acest credit. Multumesc anticipat de raspuns.
Nu avem bucuri comune. Eu am stat la el in casa. Ipoteca e pe imobilul lui, da.
Banii au fost utilizați pentru modernizarea casei? Sunt documente in acest sens?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Solicitați in fata instanței de judecată partajarea datoriei comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale amaran amaran Buna ziua,sunt divortata si am doua credite de nevoi personale pe numele meu,la unul din credite avand coplatitor pe mama,cele doua credite le am din timpul ... (vezi toată discuția)
Credite neplatite ; influenta la partaj anonimiu anonimiu Buna ziua, Multumesc ca existati! Am o intrebare pt dvs. O prietena care e in situatia urmatoare:a divortat de curand.Are o minora in intretinere pt care ... (vezi toată discuția)
Exista vreo posibilitate?ipoteca pe casa parintilor carmen gratiela carmen gratiela Buna seara, Am fost casatorita si in timpul casatoriei sotul a facut un credit imobiliar iar ca ipoteca a fost pus un imobil al parintilor. Intre timp am ... (vezi toată discuția)