avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit sancțiune disciplinară.Am depus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit sancțiune disciplinară.Am depus contestație la inspectorat, ...

Am primit sancțiune disciplinară.Am depus contestație la inspectorat, dar ei nu au rezolvat cazul, afirmând că am ieșit din termen și să mă adresez instanței judecătoreșt.Așa am și făcut, am cerut anularea deciziei de sancționare.Cazul meu va fi judecat în luna septembrie, la Tribunal.Aș dori să vă întreb, că în această situație sancțiunea primită e valabilă, sau este suspendată până la judecarea cazului?Directorul susține că sancțiunea e valabilă, eu știam că valabilitatea sancțiunii se va decide de judecător.
Cel mai recent răspuns: szitanci , utilizator 18:30, 25 Mai 2022
Sancțiunea primită e valabilă.
Mulțumesc pentru răspuns.Mă puteți ajuta cumva, unde găsesc legea în care este menționat acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul școlar 2021-2022 am primit sancțiune disciplinară.am ... szitanci szitanci În anul școlar 2021-2022 am primit sancțiune disciplinară.Am depus contestație la inspectorat, dar răspunsul lor a fost, că am depășit termenul și ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea lichidarii srl Cosdoro Cosdoro SRL-ul X, dupa ce s-a vazut pus la punct in procesul judiciar, a publicat la 10 August decizia de dizolvare si lichidare imediata a societatii (publicata in ... (vezi toată discuția)
Cum contest o sanctiune disciplinara in instanta? Ellen Popovici Ellen Popovici Lucrez in invatamant de 17 ani. In urma unei discutii cu directorul scolii, am primit o sanctiune disciplinara (avertisment cu trecerea lui in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)