avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Firma de construcții pe care am angajat-o pentru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Firma de construcții pe care am angajat-o pentru construirea ...

Firma de construcții pe care am angajat-o pentru construirea unei case au executat doar fundația.
Contractul a expirat de pe data de 8/09/2021 și până în momentul de față nu au reluat activitatea!
Am făcut notificare prin avocat de incetare contract.
In cazul in care voi continua lucrările cu o altă companie pot fi acționat în instanță pentru lezarea contractului deja expirat?

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract constructie avalentin avalentin Am incheiat un contract cu o firma pentru construirea unei locuite. Societatea a suspendat lucrarile si nu prea mai are de gand sa reinceapa. Termenul de ... (vezi toată discuția)
Constructie casa cu autorizatie sgeorgescu81 sgeorgescu81 Buna seara, Vreau sa va prezint o situatie in care ne aflam si poate ne ajutati cu un sfat. In 2011 am achizitionat un teren in Techirghiol, am urmat pasii ... (vezi toată discuția)
Lipsa autorizatie de constructie Rosu Alina Ioana Rosu Alina Ioana Buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la autorizatia de la primarie. Am angajat o firma de constructie care sa imi ridice casa, dar in urma realizarii ... (vezi toată discuția)