avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Receptia finala la o casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Receptia finala la o casa

Buna ziua,
In anul 2010 am facut un proces verbal de receptie partiala (70%) la o casa in Focsani si am platit o suma de cca. 350 lei (reglare taxa urbanism) la primarie. Mentionez ca valoarea casei atunci era de 100.000 lei. Anul acesta fac receptia finala si la o valoare actuala de 270.000 as fi avut de plata cca.1200 lei. Gasesc chitanta din 2010 si le spun celor de la primarie sa-mi recalculeze suma de plata. Ei fac scaderea din totalul de 1200 a celor 350. Eu consider ca trebuia socotit la procent, adica la ora actuala as mai avea de platit doar 30% din suma de 1200 lei. Va rog ajutati-ma.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor florinmarcos florinmarcos Buna ziua, As avea nevoie de un ajutor va rog, incerc sa fiu scurt si la obiect. La terminarea casei se face o Receptie stie cineva daca trebuie platita ... (vezi toată discuția)
Calcul valoare taxa regularizare constructie cristiangrig cristiangrig Am construit in regie propie o casa P+M suprafata utila 160 m2. Am demarat procedurile pentru intocmirea ,,Procesului verbal de receptie lucrari la finalizare ... (vezi toată discuția)
Partaj sau acord la notariat MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Va rog frumos sa ma informati si pe mine asupra cazului in care ma aflu. In prezent sunt divortata, am primit incredintarea copilului minor, mi ... (vezi toată discuția)