avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Doresc sa exprim o nelămurire,poate mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Doresc sa exprim o nelămurire,poate mă ajuta cineva.Avem ...

Buna ziua!Doresc sa exprim o nelămurire,poate mă ajuta cineva.Avem un teren de 527 mp situat in spatele unui ansamblu de trei clădiri,in care sunt diverse societăți.Am solicitat de la primărie să-mi elibereze o cale de acces,deoarece terenul nu are ieșire la strada.Mi s-a eliberat acea cale contra unei taxe de 492 Ron pe luna.Problema este pe o porțiune din calea de acces există o parcare,delimitată ,care îmi împiedică accesul la calea de acces pe toată porțiunea de teren pentru care plătesc acea taxa,adică acel front la strada de 4 metri.La solicitarea mea Serviciul Parcări îmi spune că acea parcare nu se afla in administrarea Primăriei Iași iar daca am opreliști sa folosesc calea de acces pe toată suprafața pe care o reclam că fiind încălcată nu am decât să mă adresez Serviciului GIS Cadastru și să-mi îngrădesc terenul.Este normal așa ceva,să-mi spună serviciul Parcări sa fac asta?

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari poate avea proprietati? ollyjunior ollyjunior Buna ziua, De curand m-am trezit cu o situatie ciudata si nu stiu cum sa actionez legal. Am sa descriu intai situatia, cu rugamintea ca daca sunteti juristi ... (vezi toată discuția)
Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)