avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prestator servicii ambulant, autorizatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prestator servicii ambulant, autorizatii

Buna ziua! As dori sa lucrez pe perioada verii ca prestator servicii (pictura pe fata) insa sunt doar persoana fizica.
Intrebarea mea este: pot lua autorizatie de la primarie fiind doar persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 3 Iunie 2022
De la cine asteptati un raspuns valabil?
Nu ar fi mai bine sa mergeti la Primarie si sa intrebati?
Apoi, nu stiu ce are Primaria cu autorizarea in activitatea aceasta, dar daca obtineti foloase materiale, probabil ca tre' sa intrebati si pe la ANAF in legatura cu declaratiile fiscale ce trebuie depuse anual.
Succes!
Nu este subiect care sa fie analizat cu legilslatia care guverneaza asociatiile de proprietari dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...am o intrebare, aparatele de taxat de pe taxiuri in ... supersonik supersonik Buna ziua...am o intrebare,aparatele de taxat de pe taxiuri in afara de verificarea metrologica,mai au nevoie si de verificare anuala de la firma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)
Cresterea viteilor angus fara pasunat ??? M.Florin M.Florin salut. am o intrebare : cu privire la cresterea viteilor de carne rasa Angus, se poate dezvolta fara o suprafata de pasunat ? adica animalele fiind hranite ... (vezi toată discuția)