Mulțumesc. In ce condiții se evacueaza? Cine are dreptul să ii evacueze in baza contractului de închiriere înregistrat la ANAF? Contract terminat la 30 aprilie. Ce posibilități sint pina a ajunge in instanță? Mulțumesc
gi-jane2
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Il notificati sa plece ii dati un termen, apoi scrieti ca datoreaza x lei pe fiecare xi de intarziere si daca nu se supune, va trebu sa il dati in judecata pt evacuare.
Contractul inregistrat la qnaf constituie titlu executoriu pt plata chiriei.
Daca nu paraseste imobilul singura varianta e instanta,avocat,proces care se judeca ceva mai rapid decat procesele ,,normale"Puteti incerca trimiterea unei notificari prin intermediul unui executor judecatoresc poate cedeaza daca vede ca sunteti hotarati sa va judecati.Sfaturile cu inchisul utilitatilor,schimbatul yalei nu le as lua in considerare daca nu aveti nervi de otel droarece chitiasul va poate sicana cu ceva plangeri penale.
@CLAUDIU LASCOSCHI
Adaug aspectul că a doua zi după terminarea contractului de închiriere am trimis chiriașului un e-mail de notificare precum că s-a terminat contractul de închiriere și să stabilim cînd semnăm PV de predare și predarea apartamentului, evident. Nu a răspuns. Sta de 5 saptamini in apartament și îmi scrie că nu a gasit alta locație, va face tot posibilul ...vorbe goale. Presupun că acea notificare a mea împiedică acțiunea chiriașului de "tacita relocatie". Ce părere aveți? Ce pot face in continuare pina sa ajung la justiție, care e o cale atît de grea,? Multumesc