avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce documente necesita un eveniment in aer liber?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce documente necesita un eveniment in aer liber?

Buna ziua!
As dori sa organizez un eveniment muzical in aer liber, pe terenul unei pensiuni, cu program 22:00-09:00. As dori sa intreb ce documente necesita evenimentul, pentru a nu avea probleme cu vecinii, politia?(Avem vecini la aprox 500m)
Dorim sa comercializam bauturi, iar muzica va fi pusa de DJ. Am nevoie de contract de inchiriere pentru acea noapte? (Sunt persoana juridica, inca nou in acest domeniu)

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inchiriere gradina casei pentru evenimente. am nevoie de acordul vecinilor? Gabriela_Bejan Gabriela_Bejan Buna ziua, Intentionez sa inchiriez gradina casei (Bucuresti) pentru evenimente private restranse (maximum 50 de persoane) pe parcursul zilei, dar si seara. ... (vezi toată discuția)
Autorizatii organizare eveniment muzical poisenes2007 poisenes2007 Doresc sa organizez un eveniment intr-o hala luata in chirie pentru 72 de ore . Este vorba de un eveniment muzical cu DJ din afara tarii si as dori sa si ... (vezi toată discuția)
Organizare petrecere mariusbelean mariusbelean Buna seara! As dori sa organizez o petrecere cu aproximativ 100 de invitati. Locatia petrecerii este terenul meu (petrecere in aer liber), loc aflat la ... (vezi toată discuția)