avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer scolar Uk-Ro
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer scolar Uk-Ro

Vreau sa fac transferul din Uk in Romania Are 16 ani copilul.A terminat anul 11 aici urmeaza sa intre ca collage in septembrie.Doresc sa stiu in ce an v-a intra la scoala in Romania va rog.Pierde anul sau merge in continuare .Ar mai avea 2 ani de scoala aici ..Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Bună ziua am un băiat de 19 ani cu certificat de handicap grav ... Anda Prodan Anda Prodan Bună ziua am un băiat de 19 ani cu certificat de handicap grav cu însoțitor nerevizuibil. Merge în prezent la școală în clasa a 11 liceu. Ce facem ... (vezi toată discuția)
Transferul scolar din italia in romania mary2013 mary2013 Daca vreau sa aduc un copil minor din italia de la o scoala,la o scoala in romania trebuie transferul de la acea scoala,sau se poate sa il dau la scoala din ... (vezi toată discuția)