avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Minută de la judecătorul de cameră preliminară sau ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Minută de la judecătorul de cameră preliminară sau hotărâre judecătorească?

Am atacat soluția procurorilor de clasare a unei plângeri penale la Tribunalul Iași: Judecătoarea de cameră preliminară, mână-n mână cu procuroresele, ne-a respins cererea după multiple (deci ilegale) amânări ale pronunțării. Soluția e rezumată într-o „minută”. Nu trebuia să fie o hotărâre judecătorească corespunzătoare, în care să se detalieze considerentele? După 2 luni nu am primit o asemenea hotărâre, dar s-a emis deja un titlu executoriu pentru cheltuielile de judecată!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pronunta prin hotarare (incheiere motivata). In minuta se consemneaza rezultatul deliberarii.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie motivata judecator camera preliminara dio2016 dio2016 Buna dimineata Am formulat o plangere penala. Solutia data de procuror si mentinuta de primul procuror a fost de clasarein baza art.16 litera a(fapta ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)