romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			 bubu_amc 
	    	Utilizator

bubu_amc 
	    	Utilizator	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			~ final discuție ~
 kmytza_84	                   

Buna ziua,
Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ... (vezi toată discuția)
	                    kmytza_84	                   

Buna ziua,
Am un vecin mai amarat de la tara care are o problema destul de delicata. Concubina lui a plecat din tara in urma cu un an (nu mai stie nimic de ... (vezi toată discuția)

Laviniapaval	                   

Buna ziua!Sotul meu are din rel anterioara o fetita de 4 anisori dar din pricina unor certuri intre ei el nu a fost trecut in cartificatul fetei ca tata! Acum ... (vezi toată discuția)
	                    Laviniapaval	                   

Buna ziua!Sotul meu are din rel anterioara o fetita de 4 anisori dar din pricina unor certuri intre ei el nu a fost trecut in cartificatul fetei ca tata! Acum ... (vezi toată discuția)

pepy24	                   

buna seara, 
am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)
	                    pepy24	                   

buna seara, 
am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)