avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Astăzi am întrat în tara cu copilul de 18 ani și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Astăzi am întrat în tara cu copilul de 18 ani și am fost ...

Astăzi am întrat în tara cu copilul de 18 ani și am fost amendati de vameșul ungur cu câte 50000 Fr pentru ca aveam CI expirate..Total 360 €. .Mai pot ieși din tara fără sa plătesc amenda ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:45, 27 Iunie 2022
Normal ca DA. Doar sa va faceti actele de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - pot intra in romania? joony joony :-/ buna am si eu o intrebare, ma pot duce in romania cu buletinul expirat? (vezi toată discuția)
Amenda luata in ungaria zp990 zp990 Buna ziua! Un prieten a primit o amenda (pe teritoriul Ungariei, la vama) pentru ca avea cartea de identitate expirata. Cum se poate plati aceasta amenda ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat - intrarea in tara narcyssycran narcyssycran daca am buletinul expirat de cateva zile,la intrarea in tara v-a trebui sa platesc amenda,cat costa aceasta amenda?dar vamesii maghiari imi fac si ei amenda ... (vezi toată discuția)